Промоции

Mикроблейдинг

Mикроблейдинг (3 D вежди косъм по косъм )ръчен или машинен метод с висок клас пигменти Phibrows предишна цена 550лв  > промо цена 295лв.

перманентен грим на вежди ,устни  или очи с висок клас пигменти  Phibrows предишна цена 550лв  > промо цена 325лв.

удължаване на мигли предишна цена 150лв > промо цена 125лв

целогодишен химичен пилинг с висок клас френски продукти на Sothys ( 7 продукта)
стара цена 130 лв. > промо цена 78 лв.
 

Подстригване с Електрическа гореща ножица за гарантирано премахване на цъфтящите крайща на косата.

Вкючва: диагностика с микровизор , подстригване, измиване, маска , климазон с турмалин и сешоар. Цена 78 лв.

Ултразвук за дълбоко и трайно подхранване на изтощена коса.

Цена 48лв. и 27лв. ако се доплаща към подстригването. Включва: диагностика с микровизор, измиване, ампула, УЗ, климазон, сешоар.

Климазон с турмалин:
*за намаляване времето на престои с боя или кичури на половина
*за по-доброто въздействие на подхранващата терапия

Безплатна диагностика с микровизор.

 

Стягане на кожата на лицето и шията и премахване на бръчките с:

*Hifu лифтинг за радикално подмладяване цяло лице и шия - 290лв.

Хайфу лифтинг стяга кожата на лицето и тялото с мигновен ефект.
Заличава  бръчки, коригира подкожните мазнини, премахва белези

Основният принцип на „HIFU” (high intensity focused ultrasound) технологията е възможността високо интензивните ултразвукови вълни да бъдат прецизно фокусирани и концентрирани точно в зоната на лечение. Така се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия в третираната зона (до 65°С) което води до образуване на точки на коагулация.В резултат на това колагеновите влакна се свиват и скъсяват ,а SMAS (повърхностна мускулно-апоневрозна система) намалява обема си,което води до лифтинг ефект. Останалите слоеве на кожата остават непокътнати и без риск за изгаряния.

HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото,но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване.

 

*RF лифтинг-6 терапии 270лв- апаратна неоперативна  терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане  на кожата на лицето

Когато през кожата преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.

Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

„HIFU” и RF лифтинг могат да бъдат извършени дори и по време на обедната ви почивка

Показанияза „HIFU” и RF лифтинг

1. Двойна брадичката
2. Загуба контура наскулите
3. Отпускане на кожата под брадичката и в областта на шията
4. Загуба на контура на лицето, на контура на долната челюст
5. Задълбочаване на назолабиалните гънки
6. Увисване ъглите на устата
7. Отпускане на вежди и клепачи
8. Гравитационна птоза (отпускане) на лицето
9. Гравитационна птоза (отпускане) на тялото (корем, седалище, мишници и др.)

 

*Кислородна терапия за лице  - 82лв.

При тази терапия специалистът използва машина, която впръсква кислород директно в порите на кожата. Кислородът се използва за обогатяване на кожата с редица полезни за нея добавки, допринасящи за запазване на еластичността й, също за  изглаждане на фините линии и бръчки. Струята чист кислород (97-98%), впръскваща се под налягане, достига до най-долните кожни слоеве. Тъканите се насищат с кислород, който на клетъчно ниво активира и регулира жизнените функции на кожата. Кислородът не само прониква във всички слоеве, но и изпълнява функцията на проводник на активни козметични средства, прилагани по време на процедурата.

След като клетките на кожата се наситят с кислород, те се предразполагат към по-активно делене и обновяване. Кожата става  значително по-свежа, с по-бистър, равен тен и е предразположена към по-голяма възприемчивост към други последващи терапии с подходящи кремове или други козметични продукти, които се струпват в дълбочина и образуват депо, което постепенно се разпределя равномерно и храни кожата.

 

Почистване на лице с ултразвук - 66лв

Липосоникс на зона. Липосоникс - стяга кожата на тялото, унищожава ЦЕЛУЛИТА и стопява подкожните мазнини по тялото – 9 лв. на зона.