Козметика

 

БЕЗБОЛЕЗНЕНА И ДЪЛГОТРАЙНА КОЛА МАСКА

Стягане на кожата на лицето и шията и премахване на бръчките с:

*Hifu лифтинг за радикално подмладяване цяло лице и шия - 290лв.

Хайфу лифтинг стяга кожата на лицето и тялото с мигновен ефект.
Заличава  бръчки, коригира подкожните мазнини, премахва белези

Основният принцип на „HIFU” (high intensity focused ultrasound) технологията е възможността високо интензивните ултразвукови вълни да бъдат прецизно фокусирани и концентрирани точно в зоната на лечение. Така се предизвиква интензивно производство на топлинна енергия в третираната зона (до 65°С) което води до образуване на точки на коагулация.В резултат на това колагеновите влакна се свиват и скъсяват ,а SMAS (повърхностна мускулно-апоневрозна система) намалява обема си,което води до лифтинг ефект. Останалите слоеве на кожата остават непокътнати и без риск за изгаряния.

HIFU буквално постига резултатите от оперативен лифтинг на лицето или тялото,но без никаква инвазивната хирургия или инжекции, освен това, при тази процедура няма време за възстановяване.

 

АПАРАТУРНИ ПРОГРАМИ

иновативни уреди - последно поколение

1.ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

 

Фриматор

Уред за четков пиилинг, съчетан с микрогомаж за повърхностно отстраняване на мъртвия епител.

 

Микродермабразио

Уред за почистване на вроговения слой епител и окислен себум. Използва се като встъпление при антибръчки програми, изсветляване на пигментации и вакуумно почистване.

 

Вакуумно почистване

Уред, изпозващ обратната сила на натиска - засмукване (депресия). Щадящ метод за кожа с фин епител.

 

Ултразвуково почистване на лице

Малко хора знаят, че отсраняването на комедони, акне, милиуми и вроговен епител може да става без болка, без механичен натиск, като се използват последните постижения на козметичните технологии. Какъв е механизмът на въздействието чрез ултрасоник? Ултразвуковата вълна прониква в дермата и предизвиква дразнения на рецепторите, разположени там

 

Кожа без акне:

омедоните,акнето,мъртвите епителни клетки, всички градски замърсявания могат да бъдат отстранени от лицато Ви само с нежно докосване на апарата, по който протича ултразвук.

По избор програми на SOTHYS, FLORILIS.

Лицева програма адаптирана специално за мъже.

 

Антибръчки:

хидрооптимал;
специален DG естетик масаж, разработван 12 години и адаптиран към специфичните продукти на SOTHYS;
шоколадово фондю;
ТРАЙБЪЛ - за разширени пори

 

Радио - фреквенция на лице, шия и деколте. Уред, който премахва бръчки, повдига и стяга кожата

Повдига брадичката, ъгълчетата на устните, стяга шията. Двуполюсната радио-честотна енергия преминава през дермалната тъкан, като създава явлението поляризационно движение на електрони, предизвиква електронен удар между тях, въртейки и усуквайки колагеновите влакна, което ги стимулира да обновят белтъка си. Молекулите на колагена се преструктурират и обновяват. Следователно бръчките се изпълват, а кожата става по-нежна. Видим резултат още по време на процедурата!!!

Високо технологична RF-апаратура за стягане кожата на лицето. Радио честотен лифтинг

Фейслифтинг функцията за разкрасяване се дължи на двуполюсна радиофрекветна енергия с предварител но зададена честота, генерирайки биологична енергия в ендодермалните пространства, която стимулира обновяването на колагена и синтеза на еластинови влакна. Ретикуларните пространства в дермата се реструктурират. Кожата става по- стегната. Местата, засегнати от отпускането й се изпъват и заглаждат.

 

МЕЗОТЕРАПИЯ ЛИЦЕ АНТИЕЙДЖ

Неинвазивен метод, който „инжектира“ активни „мезо“ серуми, активиращи гена на младостта, защитава теломерите, отговорни за продължителността на живота на клетките. Изглажда бръчките без инвазия, без скалпел

 

Кислородна мезотерапия

OXIFACE - иновативен уред премахва бръчки, изсветлява околоочен контур с два тона, премахва пигментации лифтинг програма - ултрасоник - антибръчки метаболитен депресор - околоочен контур и антибръчки почистване на лице - ултрасоник програми за: - мазна кожа - чувствителна кожа - суха кожа - дехидратирана кожа - свиване на разширени пори - трайбъл - хидрооптимал

 

Светлинно-топлинна програма за подмладяване -иновативен уред за хромотерапия

Светлинната енергия се поглъща в тялото от различни хромофори в кожата. Уредът работи с топли цветове от спектъра и температура до 42 градуса. Зелената светлина има бактерицидно действие. Зеленото изчиства от токсичните продукти на обмяната. Жълтия спектър стимулира лимфната система, пречиства кръвта. Стимулира регенерацията на епитела. Оранжевото е цвят на промяната, той стимулира абсобрцията на внесените подхранващи продукти дълбоко в кожата. Червеният спектър достига до дълбоките слоеве на кожата като подобрява местното кръвообращение. То активира регенерационните процеси и ускорява разграждането и елиминацията на отработените продукти. Уредът е приложим към всички програми за почистване, подхранване и антибръчки в следните фази:

1. Ексфолиация – микродерма абразио

2. Вакуум – дренаж на космено- мастния фоликул

3. Хромо и топлинна терапия

LED терапия за ръце -manikiur

Напълно безплатна за клиентите на салона. Това е енергия за вашите ръце с дължина на вълната от 450nm - 850nm, която въздейства с:

- червения спектър - стимулера кожните клетки, действа облекчаващо при артрити
- синия спектър - облекчава възпаленията, увеличава кръвния поток
- виолетовия спектър - облекчава болката, хидратира, облекчава екзема, регенерира, изглажда бръчките
- зеления спектър - релаксира уморените ръце, действа успокояващо при тендовагинит

 

ПОДМЛАДЯВАНЕ И АНТИБРЪЧКИ

Подмладяваща програма с метаболитен депресор и уред за микромасаж

Феноменът подмладяване се появява, когато течност е подложена във вакуум. Когато абсолютното налягане стане по-ниско от напражението на течността се създава силово енергийно поле и прикачването на мъртви клетки чрез „удар”. Слоят от млади корнеоцити в кожата се освобождава. 

 

 

Антибръчки програма с пулсиращ вакуумен импулс

С течение на годините настъпват промени в дермата, в стените на клетъчната мембрана. Това увреждане е в резултат на атаките на свободните радикали. По принцип организмът на човека е така конструиран, че разпознава тази агресия и реагира, но когато е подложен на стрес, тези реакции са забавени или липсват. В резултат – междуклетъчното пространство се изпълва с аминокиселинни остатъци, липиди и високомолекулярни белтъци. Възрастови промени в стени- те на кръвоносните съдове довеждат до тяхното изтъняване, нееластичност и повишена пропускливост на капилярните стени. Това води до натрупване на междутъканна течност, хипоксия и оток на кожата. Тя губи своята стегнатост, изглежда вяла (без жизненост) и отпусната. Какво можем да направим за кожата на лицето си? Репарация Въздействие с пулсиращ вакуум Това е вид засмукване (депресия, за разлика от компресията (натиск)), което ангажира епидермиса, дермата и подлежащата мускулатура. Вакуумната вълна е с променлива честота, най-благоприятна за пренареждането на тъканите в клетката и междутъканното пространство. Внасят се професионални продукти, които осигуряват всеобхватност и завършеност на процеса. Оказаното чрез вакуума спазмолитично действие елиминира отработените белтъчини и междуклетъчни течности. Три ефекта: антибръчки премахване на отоците кожата става стегната и по бебешки свежа.

 

Програма Anti age със Skin Adapt Roll 

Инструмент, комбинация от ексфолиращ ролер и стимулация на дермиса за продукция на нов колаген. Специфичното устройство на този инструмент го прави незаменим за редуциране на цикатриксите, бръчките и стриите, както и в атрофирали зони, защото ускорява регенерацията на дермиса и епидермиса. Програмата включва и приложението на маска за възстановяване, както и протекция.

 

Модерната кристалотерапия - Масаж със скъпоценни камъни 

От древността до днес хората се прекланят пред силата на скъпоценните и полускъпоценни камъни и магическото им въздействие върху човека. Като видове кристали, те имат излъчване, подобно на космическите лъчения, което целебно влияе на енергийните центрове в тялото. Балансирайки жизнените енергии и пряко въздействайки върху органите и емо- ционалното състояние на човека, неоценими са онези скъпоценни камъни, които директно повлияват кожата (епидермис, дерма и хиподерма), като я правят гладка, свежа и млада. Масажът е уникална техника, бутиков тип.

 

Anti age интензивна програма

Убедени ли сте, че кожата на лицето ви, не е на същата възраст като вас? Тя би могла да е бъде значително по-млада с персонализираната програма на SOTHYS. В края на процедурата резултатът е толкова смайващ, сякаш всичко това е вълшебство. Тази последна иновация на марката е дерматокозметика, напредваща в три аспекта: По-бързо! По-дълбоко! По- дълготрайно! Нова ефективност и резултат след една, единствена процедура. Постигат се три ефекта едновременно – антирбръчки, подхранване, хидратация чрез нова нутрицираща линия и специфични съставки: HRSC – филагринол, със съставка, запазена марка на фирмата за укрепване ка клетъчната мембрана. Нутриомега комплекс – за липидна реконструкция с фитостероли, близки до човешкия холестерол.  Освен премахването на бръчките се постига стягане на кожата на шията и повдигане на овала в долната част на лицето.

 

Програма “Трайбъл”

Едно пътешествие през Африка, Азия и Океания. Тази терапия е основана на автентични техники, използвани от различни племена по цял свят - древни рецепти за красота от Мароко, Австралия, Африка.

 

 

Изсветляване на пигментации с кислороден уред

Ефективна при слънчеви, травматични или постакне пигментации. Кислородът от уреда с капацитет 1 800 000 частици в секунда про- никва в базалния слой на епидермиса, до меланоцитите. Той окислява тъмния меланин, редуцирайки го във форми с по-светъл цвят. Елиминират се пигментациите в повърхностния слой на епидермиса.

 

ОКОЛООЧЕН КОНТУР

Програма с метличина за околоочието

 

Околоочен контур

Три различни уреда за сияен поглед

ултразвук

вакуумна стимулация

кислороден уред

 

Специфична грижа за околоочен контур с метличина

Незабавно три ефекта в една програма. Едновременно дренира и премахва подпухналостта - омекотява и стяга - намалява тъмните кръгове изглажда фината мрежа от бръчки и действа профилак- тично срещу поява на нови. .

Елате в света на високоефективните технологии RF за околоочен контур

Отървавате се от торбички под очите, изсветляват тъмните кръгове, изчезват бръчките „пачи крак”, околоочната „паяжина” се изглажда. Двуполюсната радио честота резонира с биологичното електричество на тялото, като по този начин дренира лимфата и премахва торбичките в околоочието. С възрастта обема на дермална тъкан на места намалява, като причинява отпускането на тъканите в този участък. Поляризационната енергия от движението на електроните, генерирайки биоенергия, предизвиква трептения и стимулира корнеоцитите за продукция на колагенови и еластинови белтъци, като по този начин възстановява намалените обеми и изпъва кожата. Без инвазия!!! Без болка!!! Без време за възстановяване!!!

 

Дефибриране на белези от акне

Микродермабразио

Лимфна стимулация

Продължителен лимфен дренаж

Дефибриране

 

2.ПРОДУКТОВИ ПРОГРАМИ

 

ПРОБЛЕМНА КОЖА И АКНЕ

Програма с лимон и северноамерикански храст

Програмата е предшествана от ексфолираща маска (екстракт от билки, масло от лимон), която елиминира мъртвите клетки на епидермиса. След екстракцията на комедоните се поставя маска за Т-образната зона . Продължава се с микромасаж с почистващ лимонов флуид. Съвкупно те стимулират имунокомпетентните клетки (клетките на Лангерханс) и стимулират кожата да осигури протекция срещу бъдещи инфекции.

Ефект: Доказана в заличаването на акне в папуло-постулозна форма.

 

Избистряща програма

Подходяща за млада кожа с недостатъци от акне. Активни продукти: Избистрящ серум с инградиенти от градински чай, бръшлян и сапунария. Абсорбираща маска с допълнително успокояваще действие.

 

ХИДРАТАЦИЯ

Хидрооптимал

За хидратация и протекция. Трикратно усъвършенствана формула за „интелигентна” тройна хидратация

Последните проучвания на лабораторията в Sorеdec (France) превръща тази програма в бестселър. Това са продукти със специфични енгредиенти и главно от Падина Павоника, която хидратира кожата благодарение на калция. Калцият активира глюкозамин гликаните, които задържат водата в кожата.

Хидратация и лифтинг с коноп и бамбук

Тази програма включва уникални продукти на базата на коноп и бам- бук както и морски продукти, които целят да стабилизират клетъчния цимент, да снабдят кожата с вода и да попълнят липсващи структури от колагеновата верига. Най атрактивна е финалната маска, която има загряващо действие и вида на гипсова отливка. Двете процедури се изпълняват с уникален вид масаж - ефльораж.

 

ПОДХРАНВАНЕ

 

Оксидираща програма с мед

За подобряване на клетъчното дишане В присъствие на кислород се подобрява циркулацията и тъканното дишане. Стимулират се кожните клетки да произвеждат колаген и еластин. Биологично активните компоненти се усвояват много по-пълноценно. Програмата с мед е препоръчителна за пушачи, хора често пътуващи със самолет, които често сменят атмосферното налягане, хора възстановяващи се след заболяване и хора изложени на постоянен стрес.

Програма за лице с мед за омекотяване и подхранване

Програма пъпеш

 

Протекция

Протекция с кокос

За защитена от външни влияния кожа.

Кожата, подобно на природата има естествен биоритъм, съобразен с природните промени. С респект към това SOTHIS разработва оригинална терапия тип limited edition, която се съобразява с нуждите на кожата през всеки етап на годината. Новото предложение - протекция с кокос е с поглед към екзотиката.

 

 

Програма с боровинки

Незабавно намалява зачервяванията, като в същото време подхранва кожата. Маската, която съдържа алгинати, витамин С и боровинка подобрява устойчивостта на капилярните стени. Действа срещу свободните радикали.

ЧИСТА КОЖА

Почиства фини градски замърсявания като автомобилни газове и тютюнев дим (UV филтър). Необходими са 5 ежеседмич- ни посещения. Програмата е уникална и се предлага на малко места в Европа. По време на престоя с шоколадовата маска се прави лечебен масаж на ръцете.

 

АНТИБРЪЧКИ

Градините на SOTHYS (антибръчки)

STOP! На преждевременното стареене с хидратираща линия, защитаваща от агресиите на околната среда Сърцевината е в активен комплекс, включващ мощни хидратиращи компоненти: пъпчици от слънчоглед, череша, цвят от шипка, ангелика и др. Това е нов клон в козметичната наука – гемокозметиката, използваща растителни ембриони. Пъпката на дървото притежава мощна генетична информация за цялото растение и именно за това е силен енергизиращ и регенериращ фактор.

 

Символен масаж Антибръчки терапия „Спри времето”

Най-новата програма  със смайващ резултат още по време на процедурата. Специализирано насочено към главните врагове на младежката кожа - протеолитични eнзими, увреждащи фибрите на еластина - свободни радикали. Прилагането на продуктите е комбинирано със символен масаж Уникална смесица от противоположни и взаимно-допълващи се движения за баланс и релакс, изобразяващи символите на: ин-ян, мир и любов, безкрайността и др.

 

Професионален face lifting с хиалуронова киселина - Технологии от бъдещето! 

Продукти, действащи на момента, от най-ново поколение и авангардни технологии гарантират лифт ефекта още в хода на процедурата, сега е резултат още преди края на първата. Хиалуроновата киселина е важна предпоставка за тъканно обновление, а нейното намаление е важен сигнал са остаряване. Най-важното свойство на хиалуроновата киселина, заедно с други глюкозамин гликани, e да задържа големи количества вода. Така се увеличава обема на тъканите, изпълвайки и заличавайки бръчките. 

 

 

 

Скъпоценни празници със Златна програма за лице

 Съдържаща 24-каратово злато и активен стимулиращ и подмладяващ комплекс. 

 

 

Микродермабразио с червени плодове

Програмата започва с микродермаб- разио маска с малина – хидратант и антиоксидант и АХА пилинг с из- влеци от червена боровинка, малини и къпина. Молекулите на алфахидрокси киселините са много малки, което позволява проникването им в базалния слой на епидермиса. Те притежават поне една хидроксилна група, което им позволява да снабдяват с вода дълбоките слоеве на кожата. Маската с червени плодове е обогатена с извлеци от малина и масло от шея. Резултат: Стимулира се производството на хиалуронова киселина, мукополизахариди и глюкозамингликаните. Кожата е чиста, свежа, а фините бръчици са заличени.

 

 

 

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПРОГРАМИ

За мъже. Ефикасност 100%. Незабавно!

Детоксифираща антистрeс процедура само за мъже.

Тази програма отчита спецификата на мъжката кожа и мъжките проблеми (например косопад). Процедурата за- почва с с фаза на предварителна релаксация с моделира- що есенцеално масло от олибан, продължава с тоник за косата и скалпа, обогатен с витамини и пикантни съставки, възпрапятстващи косопада. Следва детоксифициращ софт- пийлинг, предшестван от ароматично обвиване с арома- дифузер и екстракция на комедоните. Мъжете не понасят болката и неприятните усещания и за това тази фаза се изпълнява с козметичен ултрасоник, който почиства лице- то, спестявайки дискомфорта. Резултат: Мъжете, които поддържат кожата на лицето си в салони за красота „Мадлен” са 50% от клиентите на козметиката.

 

 

АНАЛИЗАТОР НА КОЖАТА

Ще измери нейното био-електрично съпротивление и ще покаже: влажността
степента на омазняване
степента на загрубяване на кожата
Така много точно ще измерите ефекта преди и след козметичната процедура.

 

 

МЕЗОТЕРАПИЯ ЛИЦЕ АНТИЕЙДЖ

Неинвазивен метод, който „инжектира“ активни „мезо“ серуми, активиращи гена на младостта, защитава теломерите, отговорни за продължителността на живота на клетките. Изглажда бръчките без инвазия, без скалпел

 

МЕЗОТЕРАПИЯ ЛИЦЕ

За стягане и повдигане контура на лицето. Нежна терапия с ефект на пластична хирургия. Възстановява структурата на екстрацелуларния матрикс, т.е. онази матрица, която прави кожата стегната. При редовна употреба - дълготраен лифтинг ефект.

 

 

Нова антибръчки терапия „Спри времето”

с червени плодове за премахване на мимически бръчки

Съществуват два ензима, врагове на стегнатата кожемекалопротеаза, увреждащ фибрите на еластина и колагеназа, увреждащ колагена. Продуктите, извлек от араганово дърво и листата му, на базата на червени плодове и полифеноли се борят със свободните радикали като инхибират мекалопротеазата и колагеназата. Резултат: стегната кожа в областта на долната челюст и шията.

 

 

 

 

СВЕЖ И МЛАДЕЖКИ ТЕН

Кислороден уред - програма OXY FACE

 

Само за 40 мин. - с десет години назад към младостта С течение на годините настъпват изменения в стените на капилярните съдове. В резултат на това се затруднява тъканното дишане. Дермалната клетка буквално се „задушава”. Кислородния уред внася в кожата 95% чист кислород, използвайки нейната способност да из- пълнява и дихателна функция. В резултат се ускорява клетъчната регенерация на ниво епидер- мис и дерма.  Резултатът: Фините бръчки изчезват! Тенът се изравнява! Кожата придобива особено витално сияние!

 

 

 

КОЗМЕТИЧНО СТУДИО работи с продукти SOTHYS Paris