Масажи

 
 
 

 

1.Класически масажи

Масаж „Букет"

За края на работната сеумица: МАСАЖ „БУКЕТ" ЗаАичава умората,премахва болките 8 гърба и главоболието.
Виждали ли сте ръце, които танцуват? Това е истински спектакъл, насоченкъм един единствен човек - Вас. Масажните похвати са комбинация от източен, класически и филипински масаж, адаптирани към музикални теми, за да имате усещането, че не Ви докосват човешки ръце, а ангелски крила и затвърдите впечатлението, че сте попаднали в Рая.

 

2.Лечебни масажи

Дрениращ масаж Ставно-мускулен помпаж, детокси система

Готови ли сте да посетите фитнес залата, без да ставате от леглото, докато лежите и релаксирате. Всеки знае ползата от усилената тренировка, но едновременно тя насища тялото с отпадни продукти на обмена – млечна киселина, CO2 и др. Този масаж е едновременно равен на едночасова тренировка, но вместо да обременява,допънително почиства тялото от вредни продукти. Това се дължи наизпомпващия ефект на самия масаж. В междуклетъчните пространства се уталожават метаболити, наречени най-общо калцификати, натрупват се също млечна киселина и кристали пикочна киселина. Освен болезненост, тези отпадни продукти предизвикват скованост на мускулите, ставите и сухожилията. Мускулните движения, освен че изпомпват телесните течности от мускула, въздействат върху лимфния отток, като дренират и изпомпват вредните метаболити. Ставите се разтягат, като в това време те се обливат със синобиална течност. Така се осигурява регенерацията на ставния хрущял, отнасяйки отложените вредности.

Класически масажни техники

 

Лечебен масаж на гръб

Техника от класически масаж с акцент в зоните на гърба, лопатките и кръста. Само едно посещение премахва болката в гърба, възникнала от еднообразна поза.

 

Лечебен масаж на шия и рамене

Сборна Техника ОТ класически масаж И И шиатсу.

 

Лечебен масаж на глава

Въздейства върху цубо-точките на главата

 

Лечебен масаж на ръце

Съвкупност от класически и рефлексотерапевтичен масаж. Експресна техника за здраве и виталност.

 

Лечебен масаж на гръб

Обогатена техника и разширена с въздействие върху рамене, ръце и деколте.

 

Stone massage 

Вътрешно пътуване към себепознаване чрез природната енергия, вибрициите и температурите на камъните. Най-доброто средство за противодействие на стресовите ситуации и провалите в ежедневието Петромасажът е енергийна техника, която отваря запушените канали в нашите тела и умуве, за да потънем в състояние на дълбоко отпускане. Освобождава от стреса и зарежда с енергия. Масажните похвати са изключително уникални: - студена и топла фрикция, ефлюраж с екстремални температури, ролиране и търкаляне, тониране, пиезоелектричен ефект , стрининг Тази лечебна практика, дошла от древността ще ви накара да изпитате пълна наслада докато възстановяте и лекувате тялото и духа си.

 

Магнетизиращ масаж

Един уникален масаж, който се изпълнява с минерални пластини. Той балансира магнетичните енергии в тялото, чийто поток е дебалансиран от присъствието на електронна апаратура( телевизия , компютър) и електричество в обкръжаващата ни среда.Енергийните блокажи в тялото имат разнообразни симптоми - стрес, напрежение, болки, заболявания и изискват незабавна реакция, като този масаж възстановява здравето и психичния ни комфорт.

Лимфодренажен масаж

Специфични загръщащи и изпомпващи движения, които въздействат върху лимфната акватория, лимфните капиляри и стимулират лимфния отток. Резултатът е впечатляващ. Зоните с лимфен застой променят видимо обема си.

 

Източни масажни техники

 

Шиатсу

Шиатсу влияе върху:

Дихателния апарат и кожното дишане

Подобрява кръвообращението

Еластичността на мускулите, напрежението и болката в тях

Костната система

Подобрява равновесието на тялото

Храносмилателната система

Подобрява функциите на жлезите с вътрешна секреция

Тонизира нервната система

Активира капацитета за превенция и самолечение на тялото

 

Шиатсу Намикоши

Уникална японска техника за масаж чрез натиск с пръсти. Най-резултатнитят начин да се стимулират биологичноактивните точки с очевиден лечебен ефект.

Шиатсу Онода

Обогатена техника, която коригира дисхармонията в организма, поддържа и подобрява здравето чрез типична японска простота и ефективност.

Шиатсу лице и шия

Дигитално въздействие чрез акупресура – глава, лице и шия.

 

Рефлексотерапевтичен масаж

Базиран на теорията, че всеки орган в тялото има своята проекция върху ходилата. Опитния рефлексотерапевт работи не толкова със стъпалата, а със системите в човешкото тяло. Ще изпитате блажено отпускане и спокойствие.

 

Зонов масаж + кислородна вана

Разработен върху теорията за съотнесените зони и съчетан с кислород има детоксифициращо и оздравяващо действие върху организма.

Фасиотерапия

Терапевтична техника от югоизточна Азия за премахване на болка и дискомфорт чрез акупресура в чувствителните точки на главата. Най-съвършената бопкоуспокояваща „таблетка” '

 

Аюрведически масаж

Произхожда от древноиндийоката философия Аюрведа. Изпълнява се в комбинация с благоуханни масла.

 

 

 

 

 

 

3.СПА масажи

 

Мокър масаж

Комбинация от шиатсу и пимфо-дренажен масаж. Има детоксифициращ ефект. Изпълнява се върху морски соли от специален географски регион. Дигиталният натиск следва меридианите -проектори на органите В ТЯЛОТО.

 

Шоколадов масаж

Премахва стреса. Най-впечатляващият подарък за човека до Вас. Ако киното е седмият вид изкуство, този масаж може да бъде определен като ОСМИЯТ ВИД ИЗКУСТВО.

 

Масаж „Трайбъп"

Искате ли да обикопите света - Африка, Мексико и Океания, докато пежите блажено в леглото със сборна техника на масажи от цял свят - включва ексфолиация с масло от баобаб, хидратираща маска наречена „Индианска легенда" И на финала атрактивен масаж със специални приспособпения „Пипони" и маспо от монои, за да се озовете в Рая...

 

Капифорнийски масаж

Дълги погпаждащи движения на фона на отпускаща музика. Най-краткият път кам рая.

 

Полинезийски масаж

Техника от най-отдалечената географски точка на България.Усещате, че нямате тяло. То олеква и става сякаш не от Физическа, а от ефирна материя.

 

Масаж „Коктейлите"

Пренася ви в атмосферата на луксозен Парижки бар. Три коктейла - Пина колада (кокос - пролет, есен), Текила (портокал игренадин . зима) и мохито (ром и мента - лято) се предлагат в сезоните пролет, лято, есен и зима, за да подчертаят очарованието на тези годишни времена със своите изтънчени аромат.
Изпълняваният масаж е уникален и след него оставате обгърнати за дълго от една примамлива аура от ухания и настроение.

 

 

Royal massage 

Императорска церемония. Голям, брилянтен масаж на стъпалата, тялото, лицето и ръцете с перли и скъпоценни камъни. Захвърлете стреса, забравете проблемите и се превърнете дори само за два часа в древноримски император. Ако искате да впечатлите някого, този масаж е най-добрият Ви избор като подарък за него.

Ориенталски масаж - Ренергизираща техника от Азия 

Невероятна приказка за безграничния свят на сетивата. Всяко човешко същество е една цяла вселена. До тази мисъл достигаш единствено чрез чувствата си, без да разсъждаваш, като се оставиш в покоя на вътрешния си мир. Масажът е специална техника на ексклузивния Ди-джи естетик Ориент, със специфични балонтини, пълни с ориенталски коктейл от билки, загрята ароматична гранита и смесена с масажно олио от Марула.

Масаж с раковини 

Струва ли си да направите едно вълнуващо бягство от ежедневието? Ще бъдете възнаградени от нещо уникално – масаж с раковини. Ефектът от финото докосване на раковината внася хармонията и блаженството на едно ваканционно безгрижие. Деликатната хитинова структура на тази обвивка е еластична при допир и позволява изключително разнообразие от масажни похвати.

Какви са предимствата му: То е насочено към такива видове масажни техники, които не се предлагат другаде. Кой би повярвал, че на най-централния булевард, в топцентъра на София, правите само няколко крачки и се озовавате в оазис на спокойствието, сред интериор - авторски дизайн! Обслужва Ви специалист майсторски клас Мадлен Михова, която ежегодно участва в семинари в Италия, Гърция и Париж за да Ви предостави най-ефективните масажни технологии. Тук получавате седемзвездно обслужване на петзвездни цени.

 

ЅРА студио

Представяме Ви Първото специализирано ЅРА ЅТШЈІО Тук получавате седемзвездно обслужване на петзвездни цени.

Какви са останалите предимствата:

То е насочено към такива видове масажни техники, които не се предлагат другаде, Кой би повярвал, че на най-централния булевард в топцентъра на София, правите само няколко крачки и се озовавате в оазис на спокойствието, сред интериор -авторски дизайн.

Обслужват Ви специалисти майсторски клас - Мадлен Михова. Тя ежегодно участва в семинари в Париж, Италия и Гърция, за да Ви предостави най-ефективните масажни технологии.

 


 

Цветен масаж - масаж с цветове

Хармонизира тялото. Зарежда с енергия. Изпълнява се със специални цветни балонтини, които въздействат върху конкретни биологично активни точки. Синхронизирано, тялото се облива с цветна светлина, която Ви изпълва с енергия и жизнерадост.

 

 

 

4. Козметични масажи

Лифт масаж
Специфична масажна техника, изцяло мануална, която стяга кожната тъкан и стимулира синтеза на белтъчините на младостта -- копагена и еластина.

 

Body modelage 

Нетърпеливи ли сте да усетите резултата? Търсите нещо неизпробвано досега, което действа перфектно? Тогава непременно опитайте екзотичния вкус на този оригинален масаж, прилаган с успех от най-предпочитания масажист във Франция. Комбинацията от полинезийски танц с диджиестетик носят не само физическа наслада за тялото, но и блаженство за душата. Това може да бъде и вашия неповторим подарък за човека, когото искате да впечатлите.