Отслабване

 

Вижте антицелулитните ни стратегии ТУК !

Антицелулитна стратегия

Преди да започнете антицелулитна програма диагностицирайте своя тип целулит.

-типология адипозен целулит

-типология аскозен (оточен, с голямо водно съдържание)

-типология фиброзен

 

2.Радиофреквенция

Повдигане на седалище!

Искате ли да имате задничето на Дженифър Лопес? До този момент стягането на отпуснатите задни части в рамките на няколко процедури се смяташе за фантастика. Сега това е възможно чрез RF-апарурата. Добре дошли в бъдещето! Специфична радиофреквенция резонира в тялото, карайки колагеновите и еластинови нишки да трептят, въртейки и усуквайки се, а това стимулира синтеза й, и преструктурира ретикуларния слой повишавайки неговата плътност. Тъканта в зоната седалище става видимо по-опъната и стегната.

Стопяване на коремни тлъстини

Това, което до този момент бе невъзможно, сега е осъществимо! Коремните мазнини са специфични мастни образувания, различни от останалите нежелани масни натрупвания в тялото. Централните тлъстини в областа на корема, са с голямо водно съдържание, разположени са в дълбочина, мазните депа обхващат вътрешните органи. Коремните тлъстини са пряк риск за здравето, защото непрекъснато освобождават мастни киселини и други вещества в кръвта, водещо до атеросклероза и свързаните с нея заболявания. До този момент козметичната апаратура предлагаше варианти за редукция на мазнините, но само тези, разположени в подкожието. Сега вече разполага с арсенал да редуцира мастните депа в дълбочина чрез радиофрегвенция. Това е вълна с автоматично настройваща се честота, която кореспондира с резонанса на мастните клетки. Свива ги, и ги разрушава. Дренира лимфната система, като детоксикира.

Стягане на отпуснат корем след раждане 

 

 

 

 

3. Кавитация

Липосукция без хирургия 

На какво се дължи отслабващия ефект чрез изгаряне на излишните мазнини и подобряване на релефа на тялото? Двуполюсната честота резонира с биологичното електричество на тялото, акумулирайки ендометрична биотоплинна енергия, тоест увеличавайки температурата в дълбочина, там където са мастните депа. Мастната клетка претърпява имплозия, променя агрегатното си състояние и намалява обема си.

 

 

 

4.Eлектропорация

Фиброзен целулит

Ако продължително време целулитът не се третира професионално, неминуемо достига до тази фаза, която изисква упоритост и спициализиран подход с програма за дефибриране.

 

5.Неинвазивна мезотерапия

СЛИМ МЕЗОТЕРАПИЯ ТЯЛО

Нехирургична липосукция с изключителен ефект при локализиран целулит. Две хиляди пъти по-ефективен от аналозите си. Безигленото инжектиране на активни серуми е високоефективна технология от бъдещето, която използва ниско-честотни импулси. Те отварят входа на клетъчната мембрана, като продуктите влияят върху митохондриите, енергийните централи на клетката, променяйки метаболизма и предизвиквайки имплозия в мастните депа. Етапи: - ултразвук - за отваряне на порите и дълбочинно почистване - мезотерапия със серум зелени еуглени, грацилия, херба мате и пр. - студен чук - на финала за затваряне на порите и охлаждане

 

 

6.Кислород OXI SLIM

Lipo дренираща система

Обединяваща синергичното взаимодействие на няколко фактора

- Два иновативни апарата

- Три биоактивни продукта Липоредукция чрез нискочестотни вълни, проникващи до мастните депа в хиподермата. Термален ефект и микромасаж.Система, изцяло базирана на физико- химични закономерности. Резултатът настъпва толкова логично, както Земята се върти около Слънцето.

Oxiliposlim

OXILIPOSLIM - кислороден уред за отслабване при оточен целулит и разширени вени Уредът е медицински, разработен да третира местата, засегнати от целулит , корем, бедра, ханш, гръб и ръце. Той доставя доставя кислород в голяма концентрация - 1 800 000 частици О2 в секунда. Кожата, която е голям дихателен орган (по площ), поглъща този кислород, като по този начин осигурява така необходимата за дермалната клетка кислородна среда. В резултат намалява обемът на междинния слой в хиподермата, подобрява се структурата на дермата и епидермиса, активизират се обменните процеси и микроциркулацията. Постига се: Стопяване на определен обем локални мастни натрупвания, укрепване на венозните и капилярни съдове, детоксикация.

 

 

7.Хромотерапия

Антицелулитна хромотерапия

Уред за лимфен дренаж и съдова стимулация. Целулитът е естетически проблем. В действителност той не е само козметичен проблем, който загрозява фигурата, но и структурни изменения в подкожния мастен слой, съпътстван с отоци в стените на капилярите (лимфни и кръвоносни), водещо до нарушение в микроциркулацията и оттичането на лимфата.

 

 

8.Вакуум

Антицелулитни процедури

 

Апаратурни антицелулитни масажи

Lipo DS Slim система

Разработена е за аскуозен и фиброзен целулит. Включва едновременно действие на ултрасоник в среда с подналягане. Физиологията на процеса е следната: Метаболитният депресор предизиква поднялагане, докато едновременно с това, ултрасоникът е настроен с програма за максимално затопляне с микромасаж. Температурата в третираната зона се покачва и размеква мастните депа. Ултразвукавата вълна ги разбива и диспергира на милиони микрочастици, разграждат мазнините и стимулират микроциркулацията. За извеждането на междуклетъчните течности се въздейства с „натриева помпа”.


Вакуум слим

Уред последно поколение, който въздейства върху хиподермата. Ползват се три програми. Курсът е индивидуален и с вас лично работи Мадлен Михова, специалист майсторски клас.

SPA ПРОГРАМА ЗА СТЯГАНЕ Ultrasonic + Metabolic depressor и SPA продукти от Бретан /Франция/

Две програми на уреда + маска с микронизирани водорасли и морска луга.

Препоръчва се след рутинен режим за отслабване или за възстановяване след раждане.

Уредът въздейства върху синтеза на елестинови връзки в дермата и процесът на стягане върви заедно с процесът на отслабване.

 

 

9.Мануални антицелулитни масажи

Масаж „Огън и вода”

Логиката му е основана на факта, че целулитът се появява при дисбаланс на тези два елемента в тялото.

Огън и вода – олицетворяващ метаболитните процеси, свързана с баланса на течности в организма.

Топъл масаж - „Изглаждане на целулита”

Разработен за изглаждане на локализиран целулит и бричове, базирано на факта, че при жените подкожната архитектура е специфична. Използва топли приспособления за мануален масаж и техниките „гладене”, „изцеждане”, „притискане”, „ролиране” и „пунктиране”. Ефект – отървавате се от досадните бричове за кратко време с дълготрйно запазване на постигнатото.

Бричове - стягащ масаж

Появата им сигнализира за отпускане на седалищните тъкани. Решението - стягащ масаж плюс продукти за стягане на дупе с пет вида чили, ябълка, канела и индийско орехче. Мислите ли, че ще имате полза, ако ви помогнем да намалите теглото си и го задържите в новите граници?!

OXIslim - иновативен уред, който изгаря целулита като пещ
LIPOslim oxigenerator - уред който изсмуква целулита като змей

Мануални антицелулитни терапии

Масаж "ОГЪН И ВОДА" - комбинация от лимфодренажен масаж и шиатсу

И още девет ефективни метода за да намалите обиколките си от ханша и бедрата поне с два номера.

Само за един от летните месеци в салона за красота Мадлен сумарно намалените килограми са равни на една нормално тежаща жена.

Защо да не опитате и вие?

ОТСЛАБВАНЕ

- Процедури:

- Отслабване - вакуум - 8 процедури

- Шоколад и люти чушки - 8 процедури